16 Şubat 2009 Pazartesi

İyi diyelim, iyi olsun...

Nilsu'nun annesi sormuş ya, "siz nasılsınız?" diye... Bu haftamız 'iyi diyelim, iyi olsun' gibisindendi; ne çok iyi, ne çok kötü... Ama özellikle bugünümü sorarsanız, kötüyüm. Sağolsun dün gece Yağmur ne uyudu, ne uyuttu! Sebebini sorarsanız, bilmiyorum!! Acaba babasını mı özledi :) Dün babamız iş için Danimarka'ya gitti de, bir hafta yok... Gel babası geeel, geeel,gel :)
Bunların dışında, kızlarımızda yeni numaralar var. Mesela, Yağmur sırtüstünden yüzüstüne dönüyor fırıl fırıl, bir de hoşuna gidiyor ki, durdurabilene aşkolsun :) Pek keyifli. Deniz daha ağırdan alıyor herşeyi, bakalım, belki o da haftaya başlar yuvarlanmaya.
Babamız gitmeden mama sandalyelerimizi aldık. Sütüm erken kesildiği için katı gıdalara biraz daha erken başlamıştık ya, e zaten 6. ayımız da yakında doluyor, mama sandalyesi iyi oldu bizim için. Hem de oturma çalışmalarımıza yardımcı oluyor; deri koltuklardan kayıyorlar çünkü :)
Katı gıda demişken, kahvaltı ile, meyve ile aramız pek bir hoş; amma velakin sebze çorbasının lezzet sırrını henüz çözemedik. Kaşık mamaları arttıkça, bizim tembellerin biberon keyfi baltalanıyor tabi... Deniz yine pek sesini çıkarmıyor ama, Yağmur neredeyse kaşığı görür görmez ağlamaya başlıyor :)
Şu saat itibariyle bende gece fobisi başladı, acaba nasıl uyuyacaklar???
Ayrıca babasız 2. gecemiz bu gece... Gel babası geeel, geel, gel...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder