15 Ağustos 2009 Cumartesi

mutluluk...


Geçen yıl bu zamanları hatırlıyorum da :) karnım artık patlamak üzere,sıcaklara tahammülüm yok, gece uyumak zorlaşmış (hoş, bu sonuncusu hala geçerli)... ne de çabuk geçti zaman. Doğdular da, yaşlarına geldiler.. Minik aşklarımla ilk defa tattığım tarifsiz güzellikteki duyguları yaşamaktan nasıl da mutluyum! Herkes, herşey, dünya bi yana; onlar bir yana. Allah dileyen herkese bunu yaşatsın diyorum; bizi de ayırmasın inşallah...

2 yorum:

  1. Sevgili Deniz ve Yağmur..Ben sizin başka bir ülkede maceradan maceraya koşan amcanız değil Feto'nuzum!Öncelikle şunu söyliyim herkes sizin amcanız,dayınız,abiniz,kaynınız,hatta benim söylenişine hala güldüğüm eltiniz olabilir ama Feto'nuz olamaz!Herkes Fethi bile olabilir ama Feto olmak zordur!Çünkü sizin Feto'nuz halk arasında ki yaygın tabiriyle serseridir.Ben hastasi değilim ama insanlar beni öyle tanımlamayı sever ben de sesimi çıkarmam,bana düdüklü tencere de deseler nasıl umrumda olmıyacağı gibi bu da pek umrumda değil.Asla hatırlayamıyacağınız doğumgününüzün fotoğraflarına bakınca anlayacaksınız ki ben orada yoktum..Gelemedim..Sebeplerini babanız anlasa bile, anlamıyor olmak ikimiz arasında yüzyıllardan beri devam eden geyiğe daha keyifli bir malzeme olacağından ve ilerde sık sık şahit olacağınız 'vay be..hayat bak be'klasiğiyle finalleneceğinden daha fazla uzatmak taraflısı değilim..Allah biliyor ya bir 90'lar da ki Guns'n Roses konserini bir de sizin doğumgününüzü kaçırdığım için çok üzgünüm..Ama çok da büyük bir problem olmasa gerek çünkü ne Guns'n Roses ne de siz benim orada olmadığımı hatırlamıycaksınız..Ha babanız asla unutmıycak o ayrı!Ama babanız Gun's'la çalmadığına ve grup sizin doğumgününüz yüzünden dağılmadığına göre sorun olmaz sanırım.Gül gibi ananız,doğumgününzde gitar çalıp şarkı söyleyen bülbül gibi babanız var.Sizin memory 4 gibi kayda başlayacağına göre ben arada ki farkı ferah kapatırım,gerekirse hızlanabilirim 15 yaşımdan beri motor kullanırım.İlerde anlayacaksınız ki partinize gelen erkelerdense gelmeyenleri özleyeceksiniz kızlar.Tecrübeyle sabit.Gelemdiğim için çok ama çok üzgünüm kızlar!Sizi erken yatırmışlar ama belli ki keyifli bir parti olmuş.Niye gelemediğimi size, babanızın sadece toplantıdayken aradığınızda duyacağınız ciddi patron sesinden kaçak, ilk gizli içkinizi içirdiğimde anlatıcam.Resimlerinizden belli.Üçümüzün olayı başka,üçümüzün aşkı İzmir'in en büyük yangını olacak!Yaşasın bürokrasiden uzak akrabalık ilişkileri!Yaşasın tam bağımsız Türkiye!!
    Hasretle..Feto...

    YanıtlaSil
  2. OOOOO ve oooo demek istiyorum. Tam da kızları everecekken amcaları çıktı ortaya. Walla Fetocum kusura bakma ama kızlarsız geçen bir yılını hiç yaşanmamış say; bir fotoğrafınız bile yok malesef... Ama hatanın neresinden dönersen kardır; kapımız sana her zaman açıktır. Özledik yaw :)

    YanıtlaSil