5 Ekim 2009 Pazartesi

Evin neşesi...


Bizim minnoşlar büyüdükçe ev daha da yaşanası, daha da keyifli bir yer oldu bize... Hele bu aralar her gün onların yeni numaraları konuşuluyor. Yeni ama ikisinin de birbirinden farklı numaraları... İkisi de dansı çok seviyor, ama dansları kendilerine özgü mesela. Yağmur ellerini birleştirip sallanıyor; Deniz ise elleri bacaklarında iki yana devrile devrile oynuyor. Yağmur kendi kendine parmak sallayıp "hayır" yaparken, Deniz nasıl nefes aldığını burnunu çeke çeke gösteriyor. Yağmur'un köpek taklidi yaparken dolu dolu "havvv" deyişine karşılık, Deniz'den kısa ve ince bir "hab!" geliyor :)Gülüşlerimiz onların gülüşlerine ve cıvıltılarına karışıyor, tüm yorgunluğumuz akıp gidiyor. Söylemekten bıkmayacağım:
"İyi ki doğurmuşum sizi benim güzel meleklerim..."

6 yorum:

  1. iki kız annesi olmak çok güzel, Allah bağışlasın, maşallah çok tatlılar.

    YanıtlaSil
  2. Nasıl gözümde canlandı şimdi o halleri... Bıcırıklar...

    YanıtlaSil
  3. Gurrr:)) Blogu yeni farkettim! Benim yegenler kocaman olmus ya! Burcu teyzeleri ne zaman gorecek bizdiklari?

    bahcede gunes banyosu yaparkenki fotoyu cok sevdim, beyaz sapkalariyla cok tatli cikmislar.

    Masallah kirkbir kere..optum tombik yanaklarindan.(merak etme senin degil bizdiklarin:))hala universitedeki halin gibi fistiksin valla! ben inanmayacaksin ama tombikus oldum hafiften)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Güneş, gerçekten de öyle.. sen de mi istiyorsun yoksa :) bir anda 3???

    YanıtlaSil
  5. Kraliçem, Burcum, fıstık yakıştırman çok gönlümü okşadı ama kraliçe sensin efem:) benden olsa olsa kabuklu yerfıstığı olur :)
    sana nasıl ulaşabilirim, bana tel numaranı yazsan ya :) çünkü cebimi değiştiriken numara aktarmada problem oldu, bazı numaralar silindi. ya da sen beni ara, öptüm...

    YanıtlaSil
  6. bıcırıklar ellerinden öper teyzesi...

    YanıtlaSil