25 Şubat 2009 Çarşamba

Babamız geldi, yardımcımız gidiyor, annemiz revizyonda...

Epeydir yazamadım yine... Çok şükür babamız Cumartesi öğleden sonra sağ salim geldi; evde bayram oldu :) Karşılıklı pek bir özleşmişiz, kızların keyfine diyecek yoktu.
Ben de bu arada epeydir yapmak istediğim değişikliği, babamıza sürpriz olacak şekilde dönüş günü yaptım. Uzun zamandır toplamaktan sıkıldığım saçlarımı kestirdim ve daha önceden kullandığım kızıla boyadım. Fena olmadı sanırım, tepkilerden anladığım. Ama kızlardan gelen bir tepki beni yıktı! Tanımadılar!! E tabi, bir anda bu kadar değişiklik onlara pek bir radikal gelmiş olsa gerek. Allahtan kısa sürdü bu şaşkınlık ve kızlarımla kaynaştık :) Bu fiziksel değişime sporla devam ediyorum, Pazartesi başladım; malum yaz geliyor, forma girmek lazım efendim! Sezaryen doğumdan kalan göbeğimiz tüm haşmetiyle varlığını sürdürürken bana rahat yok.











Pazar günü misafirlerimiz vardı, Güneş kardeşimiz, Sevgi ve Serhat. Çok hoş vakit geçirdik. Güneş çok şık ve usluydu doğrusu, çok beğendik küçük hanımı :)












Ne var ki, günler hep keyifli geçmiyor. Bakıcımız gidiyor. Alışmıştık da 6 aydır... N'apalım, yeni bir bakıcı bulduk, Cuma'ya geliyor, hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok. Kızlar iyi olsun da...

5 yorum:

  1. Reviyon son derece başarılı görünüyor... Haşmetli göbek tasviri de çok hoşuma gittibu arada. Hadi bakalım başarılar diliyorum:) Öptük sizi:)

    YanıtlaSil
  2. Gulcum harika olmussun , minnoslarda cok ciciler :)Yagmurun popoyu kaldirip donus olayina bittim,denizde yakinda kopyalar bir de nasil guleryuzluler masallah -en azindan buradan oyle gorunuyor :)-Gozunuz aydin babanizda donmus ,hemen kapidan girer girmez uzatsaydin minnoslari babasi coook ozlediler seni diyip kosasrak yatak odasina kacsaydin :)Opuyorum hepinizi kocaman

    YanıtlaSil
  3. gul anne.. saçların çok güzel olmuş. güle güle kullan... kızlarda çok tatlılar... maşallahhh...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba;ben de Dijle

    11 aylık pamuk prensesin annesi.Sizin prenseserinizi de pek bir sevdik.Maşallah;hem Deniz'e hem de Yağmur'a...Allah kolaylık versin,eminim zor oluyordur ama bir o kadar da güzel.Mutlulukx2!

    Selamlar

    YanıtlaSil
  5. Motivasyonu yüksek yorumlar için herkese çok teşekkür ederim :) Sevgili Dijle, tanıştığımıza memnun oldum. Güzel annenin kara kızınının dişleri çıkıyor galiba, allah kolaylık versin. bizimkilere daha vakit varmış. selamlar :)

    YanıtlaSil